Bulvár

Torlódás a Röszke Autópálya-hatátárkelőhelyen

Torlódás a Röszke Autópálya-hatátárkelőhelyen

2010. július 3., szombat
Torlódás a Röszke Autópálya-hatátárkelőhelyen

Folyamatos a torlódás a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban. A hétvége során 1-2 órás várakozásra kell számítani.

Szombaton egész nap, vasárnap pedig késő estig 1-2 órás várakozások alakulhatnak ki a Röszke Autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán a személyforgalomban. Ennek oka, hogy a Nyugat-Európából szabadságra hazatérő vendégmunkások tömegesen jelentkeznek kilépésre az országból. Az átkelő folyamatosan teljes kapacitáson üzemel, ami azt jelenti, hogy az egyébként rendelkezésre álló öt sáv mellett továbbiakat is megnyitottak a határrendészek a vámosokkal együttműködve. Az államhatár irányában rendkívül intenzív az M5-ös autópálya forgalma, ezért a közlekedőktől fokozott óvatosságot kérünk. A gyorsabb határátlépés érdekében célszerű a tompai átkelőt választani, de magyar és szerb állampolgárok a naponta 8 és 18 óra között nyitvatartó tiszaszigeti átkelőt is igénybe vehetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.