Bulvár

Délutánra torlódás várható Röszkénél (Frissítve)

Délutánra torlódás várható Röszkénél (Frissítve)

2010. július 9., péntek
Délutánra torlódás várható Röszkénél (Frissítve)

A röszkei határátkelőhely kilépő oldalán tegnapi napon 20:30-kor megszűnt, majd a mai nap 1:30-kor ismét kialakult 1 órás várakozás - közölte Pál János rendőr-főkapitánysági sajtószóvivő.

Pénteken a délutáni órákra várható a várakozási idő növekedése, amely esetenként elérheti, illetve meghaladhatja a két órát a röszkei határátkelőhelyen. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság abban az esetben, ha a várakozási idő eléri a két órát a forgalom átterelését hajtja végre Mórahalom - Tompa irányába. Ez a tendencia várható szombat egész nap, valamint vasárnap délutáni órákig. A várakozás teljes megszűnése vasárnap estére várható. A röszkei határátkelőhely belépő oldalán nagyobb forgalommal nem számolunk. Azoknak, akik

Szerbia irányába akarnak utazni

, javasolják a 8-tól 18 óráig magyar és szerb állampolgárok részére nyitva tartó Tiszasziget közúti határátkelőhelyet, valamint a Tompa közúti határátkelőhelyet, ahol kisebb várakozási idővel lehet kilépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.