Bulvár

Vekerdy Tamás előadása Szegeden!

Vekerdy Tamás előadása Szegeden!

2010. május 7., péntek
Vekerdy Tamás előadása Szegeden!

Mit akarjunk egymástól? A sikeres szülő-gyermek kapcsolat

Időnként még a leggondosabb, legjobb szülőkkel is előfordul, hogy tanácstalannak érzik magukat a gyerekükkel kapcsolatban. Furcsán viselkedik mostanában – lehet, hogy valami baj van vele? Mi rontottuk el? Milyen figyelmeztető jelekre kell odafigyelnünk? Miként kezeljük sikeresebben a családi konfliktusokat? Hogyan őrizzük meg otthonunkban a meghittséget, a bizalmat és az őszinteséget egy olyan korban is, amelyben ezek hiánycikknek számítanak?

Megannyi fontos kérdés, amelyeket néha olyan jó lenne feltenni egy szakembernek… Egy hozzáértő kívülállónak, aki esetleg olyan tanácsot adhat, amire mi nem is gondoltunk. Május 13-án erre kiváló lehetőségünk nyílik, ugyanis a Mesterkurzus-sorozat keretében az egyik legnépszerűbb magyar gyermekpszichológus, Dr. Vekerdy Tamás tart előadást a szegedi Belvárosi Moziban. Vekerdy Tamást senkinek sem kell bemutatni: könyvein generációk nőttek fel, önálló rovata hosszú évek óta óriási népszerűségnek örvend a Nők Lapjában, ám ő az, akit legalább egyszer élőben is látni-hallani kell, hiszen ez felejthetetlen élményt jelent. Vekerdy rendkívül közvetlen, fergeteges humorú előadó, aki egyedi stílusával, életszerű példáival, gyakorlatias tanácsaival mindig lenyűgözi közönségét. Az előadás után pedig lehetőség nyílik arra, hogy a nézők személyes kérdéseiket is feltegyék a szakembernek – ami egy gyakorló szülő számára ritka és igen értékes alkalmat jelenthet. Érdemes élni vele! A helyszínen kedvezményes áron lehet megvásárolni Dr. Vekerdy Tamás műveit, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is, illetve a Mesterkurzus-standon nívós, pszichológiai témájú könyvek hatalmas választéka várja az érdeklődőket. Mesterkurzus május 13-án este hét órától Dr. Vekerdy Tamással. Jegyek elővételben kaphatók a Belvárosi Mozi jegypénztárában. A SZEGEDma.hu online játékával most Ön is részt vehet Vekerdy Tamás előadásán! (x)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.