Bulvár

A Polgárőrség segítségével fogtak el gázolajtolvajokat

A Polgárőrség segítségével fogtak el gázolajtolvajokat

2010. május 26., szerda
A Polgárőrség segítségével fogtak el gázolajtolvajokat

A helyi polgárőrség munkatársainak jelzése alapján sikerült elfogni azt a három személyt, akik egy IFÁ-ból gázolajat szívtak le Zákányszéken - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrsére a zákányszéki polgárőrök jelentették be, hogy megzavartak egy háromtagú bandát, akik egy IFÁ-ból gázolajat szívtak le a településen. A polgárőrök tájékoztatták a rendőröket, hogy az elkövetők egy fehér Opellal menekülnek. A helyszínre irányított járőrök ezen információk alapján intézkedés alá vonták a járművet, amiben hárman ültek. Valamennyiük ruhájáról és a kocsiból is erős gázolajszag érződött. Az intézkedés során kiderült, hogy a 32 éves mórahalmi férfi és barátnője, valamint ismerősük összesen 100 liter üzemanyagot loptak ki a teherautóból. A nyomozás során azt is tisztázták a rendőrök, hogy egy nappal korábban ugyanez a kompánia járt egy lakatlan tanyán Mórahalmon, ahonnan egy szivattyút, valamint 30 liter gázolajat tulajdonítottak el. A mórahalmi nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették a többszörösen büntetett előéletű 32 éves gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásának indítványozására az ügyészség felé - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.