Bulvár

Vonat és személyautó ütközött össze Apátfalvánál

Vonat és személyautó ütközött össze Apátfalvánál

2010. április 29., csütörtök
Vonat és személyautó ütközött össze Apátfalvánál

Életveszélyesen megsérült annak az autónak a vezetője és utasa, amely csütörtök kora délután ütközött össze az apátfalvi vasúti átkelőben az odaérkező vonattal - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

Az elsődleges adatok szerint a jármű sofőrje a rosszul belátható, csupán stoptáblával jelzett vasúti átkelőnél csak akkor kezdett el fékezni, amikor meghallotta közeledő szerelvény légkürtjét - mondta

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az autó a fékezés ellenére rácsúszott a sínre, ahol összeütközött a szerelvénnyel, amely csaknem száz méteren keresztül tolta maga előtt - közölte a főhadnagy. A jármű utasát és vezetőjét, egy makói, illetve egy apátfalvi férfit tűzoltók szabadították ki a roncsból, mindketten súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek. Egyiküket mentőhelikopter szállította a szegedi traumatológiai klinikára, másikuk állapotát a helyszínen igyekeznek stabilizálni a mentőszolgálat munkatársai - tudatta a szóvivő. A szerelvényen senki sem sérült meg, a vasúti forgalom áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.