Bulvár

Halálos baleset Deszknél

Halálos baleset Deszknél

2009. december 19., szombat
Halálos baleset Deszknél

A helyszínen meghalt annak az Opel Corcának a sofőrje, amely a 43-as számú főúton Deszk közelében ütközött frontálisan egy nyerges vontatóval szombaton hajnalban – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A 38 éves deszki nő Makó felől haladt Deszk irányába, amikor egy egyenes útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan ütközött a Makó felé haladó román rendszámú nyerges vontatóval. Az ütközés erejére jellemző, hogy utóbbi jármű bal első futóműve kiszakadt. A helyszínre érkező mentők már nem tudtak segíteni a személygépkocsi sofőrjén, azonnal meghalt. A baleset körülményeit szakértő bevonásával a Szegedi Rendőrkapitányság vizsgálja. A helyszíni szemle ideje alatt teljes útlezárás van, Makó felől Hódmezővásárhely felé, Szeged felől Kübekháza felé tereli a rendőrség a forgalmat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.