Bulvár

Kék hírek: ittasan, vagy jogosítvány nélkül

Kék hírek: ittasan, vagy jogosítvány nélkül

2009. november 24., kedd
Kék hírek: ittasan, vagy jogosítvány nélkül

Szegeden húsz perc leforgása alatt két ittas sofőrt fogtak el a járőrök az éjszaka folyamán - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Egy 45 éves nő Opeljával a Bártfai utcán, míg egy 56 éves férfi Skodájával a Zsitva soron közlekedett. Mindkettejük vezetői engedélyét a helyszínen elvették. Nem sokkal korábban egy 25 éves fiatalemberrel szemben intézkedtek a rendőrök, aki a segédmotor-kerékpárját úgy vezette, hogy soha nem is volt vezetői engedélye. A férfi azzal védekezett, hogy most akarja megszerezni a "B" kategóriát és már túl van a KRESZ-vizsgán. A Kossuth Lajos sugárúton egy 30 éves férfival gyűlt meg a rendőrök baja. Az intézkedés alá vont Volkswagen sofőrje sohasem járt autósiskolába, ennek ellenére meglehetősen indulatosan vette tudomásul, hogy az egyenruhások feljelentik. A belvárosban szolgálatot teljesítő gyalogos rendőr egy koldust, illetve két közterületen italozó és hangoskodó férfit jelentett fel. Egy 41 és 48 éves férfi a Dugonics téren, illetve a Kárász utcán dülöngélt, miközben egy műanyag flakonból borozgatott. Egy 45 éves férfit pedig azért jelentettek fel, mert másokat zaklató módon koldult a sétálóutcán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.