Bulvár

Besurranásból rablás

Besurranásból rablás

2009. október 14., szerda
Besurranásból rablás

Elfogta a Szegedi Rendőrkapitányság azt a 36 éves hatvani férfit, aki június második felében bement egy szegedi családi házba, majd az ott lakó idős nőt bántalmazta és elvitte arany nyakláncát – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A bűncselekmény eredetileg valószínűleg besurranásnak indult, a tolvaj vélhetően nem számított rá, hogy otthon talál valakit. Ezért amikor szembe találkozott az idős nővel, bántalmazta, majd letépte a nyakláncát. Az elkövető átkutatta a lakást, de mivel nem talált más értéket, ezért távozott. A rendőrséget a sértett értesítette. A helyszínen végzett nyomozási cselekmények eredményeként a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azonosította a feltételezett elkövetőt, akit tegnap sikerült is elfogni. Kihallgatása során a vallomástételt megtagadta. A rendőrség rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.