Bulvár

Befejeződött a kutatás a határsértők után a Tiszán

Befejeződött a kutatás a határsértők után a Tiszán

2009. október 24., szombat
Befejeződött a kutatás a határsértők után a Tiszán

Befejeződött a kutatás a Tisza magyarországi szakaszán az október 15-én Szeged alatt történt balesettel kapcsolatban, melyben vélhetően több határsértő veszett a folyóba - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel szombaton este.

Szenti Szabolcs

elmondta: a speciális mentők szombaton sem találtak sem holttestet, sem az üggyel összefüggésbe hozható tárgyat. Vasárnap egy háromfős csoport még átkutat egy korábban már átvizsgált folyórészt, de ezzel az ő munkájuk is befejeződik. Az ügyben a nyomozás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon a szerbiai partnerrel együttműködve zajlik - tette hozzá a szóvivő. Október 15-én egy koszovói férfi két gyerekével a folyón kelt át, hogy Szerbiából illegálisan Magyarországra jusson. Eközben a gyerekek életveszélyesen kihűltek. A férfi későbbi kihallgatásán azt állította, hogy egy 15-18 tagú csoport akart átkelni a Tiszán, a többiek azonban a vízbe vesztek. Azóta a Tisza magyar oldalán egy férfi, szerbiai oldalán pedig két női holttestet találtak. A két nő egyikéről bebizonyosodott, hogy a két gyermekével megmenekült férfi felesége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.