Bulvár

Vízben lubickoló gumikacsákkal az álhírek ellen

Vízben lubickoló gumikacsákkal az álhírek ellen

2009. szeptember 29., kedd
Vízben lubickoló gumikacsákkal az álhírek ellen
Több tucat sárga színű gumikacsát bocsátottak vízre a szegedi városháza előtti szökőkútban kedd délután helyi egyetemisták: akciójukkal arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy a médiában egyre több az álhír és az érdektelen információ.

A gumikacsák között volt kisebb és nagyobb változat, és néhány motorizált példány is. A performance résztvevői - köztük egy óriás kacsajelmezbe bújt egyetemista - felsorakoztatták a gyerekjátékokat a szökőkút peremére, majd az összesereglett nézőközönség legnagyobb örömére a vízbe dobálták a szárnyasokat. A medence környékén állók először tanácstalanok voltak, amikor azonban megtudták, hogy hazavihetik a gumikacsákat, mindenki megpróbált kifogni egyet-egyet a sárga játékszerekből. A szegedi reklámhét egyik kísérő rendezvényeként Nem kacsa - infó! szlogennel megszervezett akció ötletgazdája,

Szép Zoltán

szerint szakmai összefogásra van szükség annak érdekében, hogy az álhírek és érdektelen információk helyett a valódi értékek jelenjenek meg a médiában. A kacsa nem az újságba és a tévébe való - hangsúlyozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.