Bulvár

Magyar varázslat Pekingben – videóval

Magyar varázslat Pekingben – videóval

2009. augusztus 4., kedd
Magyar varázslat Pekingben – videóval

Magyar sikerrel ért véget a hétvégén Pekingben a bűvészek világbajnoksága: a nagydöntőben a 24 éves Hajnóczy Soma szerezte meg az első helyet telefonos műsorszámával. A 24 éves illuzionista az elmúlt szűk egy évben számos nagy presztízsű versenyt megnyert, de az InfoRádiónak adott interjúban azt mondta, hogy előzetesen egy dobogós helyezésben reménykedett.

Háromévente rendezik meg a bűvészek világbajnokságát, és ezúttal egy magyar fiatal diadalmaskodott a pekingi megmérettetésen, amelyre minden országból a legjobb bűvészek kvalifikálták magukat. A világversenyen több kategóriában mérték össze a bűvészek a tudásukat, majd a kategóriák győztesei közül a nagydöntőben választották ki a végső győztest – ezúttal Hajnóczy Somát. A 24 éves illuzionista a már több versenyt is megjárt telefonos számát adta elő, a nyolc és fél perces Phone Act-ot. A vizuális és manipulációs elemeket is felvonultató műsorszámban egy üzletembert alakít. A néző csodát lát a színpadon – mondta az InfoRádiónak nyilatkozva az ifjú világbajnok, aki a pekingi verseny előtt már Olaszországban, Las Vegasban és Svájcban is tarolt a show-jával, így jól felkészülve érkezett a világbajnokságra. A

teljes cikk és a hanganyag az inforadio.hu-n itt

található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.