Bulvár

Rendőrök gyerekekkel a gyerekekért

Rendőrök gyerekekkel a gyerekekért

2009. június 4., csütörtök
Rendőrök gyerekekkel a gyerekekért
forgalombiztositas16

Gyerekek segítettek a forgalom irányításában a Madách Imre Általános iskola előtt csütörtök reggel - természetesen a rendőrség vigyázó szemei előtt. „Az elmúlt évben 5%-kal csökkent a baleseteink száma ezt a tendenciát szeretnénk tartani, s az iskola előtti figyelemfelhívó akciónk is ezt acélt szolgálja" - tájékoztatta a SZEGEDma.hu-t Vad Róbert főhadnagy a megyei balesetmegelőzési bizottság titkára.

A gyerekbalesetek száma is apadt: 32-ről 27-re. A főhadnagy portálunknak úgy nyilatkozott, hogy kiemelten szükség van az autósok figyelmére azokban az iskolákhoz közeli a kereszteződésekben - mint amilyen a Madách előtti is -, ahol nincs jelzőlámpa.

Vad Róbert

szerint az akciónak több jelentése is volt. Egyrészről a tanév végé felé is, és állandóan kiemelten kell vigyáznunk a gyerekekre. Másrészről gyermekeink biztonságos közlekedésre nevelése össztársadalmi feladat, nagyon fontos szerepe van ebben a pedagógusnak és a szülőnek, és a példamutatás révén az összes magyar állampolgárnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.