Bulvár

Négy autót loptak egy autókereskedésből

Négy autót loptak egy autókereskedésből

2009. június 22., hétfő
Négy autót loptak egy autókereskedésből

Több járművet tulajdonítottak el egy szegedi autókereskedésből a hétvégén, mely ügyben a lakosság segítségét is kéri a rendőrség - adta hírül Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Ismeretlen tettesek szombat és vasárnap dél között behatoltak az egyik szegedi alsóvárosi autókereskedésbe, és négy nagy értékű gépkocsit tulajdonítottak el, melyek értéke összesen megközelíti a 30 millió Ft-ot. Az eltulajdonított járművek a következők: 1. 1 db BMW 530 D típusú fekete színű személygépkocsi LNU-979 forgalmi rendszámmal. 2. 1 db BMW 320 D típusú fekete színű személygépkocsi LNZ-053 forgalmi rendszámmal. 3. 1 db AUDI A4 2.0 TDI S-line típusú sötétszürke színű személygépkocsi forgalmi rendszám nélkül 4. 1 db VW Passat CC típusú pezsgőmetal színű személygépkocsi forgalmi rendszám nélkül Az elvitt gépkocsik magas kategóriájú, értékes járművek. Az ügyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytat nyomozást lopás bűntette gyanúja alapján. A járművek mielőbbi megtalálása végett a rendőrség a lakosság segítségét is kéri. Aki látta ezen járművek valamelyikét, illetőleg tud hollétükről, jelentkezzen a CSMRFK Bűnügyi Osztályán munkaidőben a 62/562-400-as szám 13-40-es mellékén, munkaidőn túl a 107, 112-es rendőrségi segélyhívón, vagy a Telefontanú 06-80/555-111-es számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.