Bulvár

Tavaszi virágkaland – nyereményjátékkal!

Tavaszi virágkaland – nyereményjátékkal!

2009. március 3., kedd
Tavaszi virágkaland – nyereményjátékkal!

Még akkor sem, ha rutinos költők hevületével ragadunk papírt, hogy kedvesünknek írt szerelmes versben keressünk a női nemnek szinonimát, még akkor sem kerülhetjük meg azt a szimbólumot, amit talán Isten épp azért teremtett e zavaros golyóbisra, hogy általa vele együtt könnyebben értsük meg azt a csodát, ami a nő maga. A virág. És hát március első hete súgja azt az időpontot, amit még a svihák, lusta, feledékeny férfi is kénytelen észben tartani: a nőnapot, és a vele egylényegű virágvásárlást. Így hát mi is útra keltünk...

Kis túracsapatunkból arra már senki sem emlékszik pontosan, hogy a jó szerencse, néhány fohász, vagy egy kis telefonos segítség vezérelt minket a Dorozsmai út 56. alá, ahol egy kis zöld szigetre leltünk. A Virágpaletta növénykereskedésben teszteltük az erősebbik, büszkébbik, rátartibb stb. nemet, vajon idejében gondol e élete virágára, a család pálmalevelére, és vásárol-e vajon virágot a virágnak? „Bizony már érezni, hogy a közelgő nőnap egyre fokozza a vásárlási kedvet" - fogad minket mosolyogva

Gyurisné Szász Ágnes

ügyvezető, aki kedvesen hozzáteszi, hogy most már ő is le tudja mérni, mennyire hagyják az utolsó pillanatra az ajándékvásárlást a férfiak, hiszen az áruház egy éve már a kiskereskedelem felé is megnyitotta kapuit. A cserepes virágokat és a lakáskultúrához tartozó apró berendezési tárgyakat bárki megvásárolhatja, a vágott virág azonban még csak a viszonteladóknak „terem".

Made in Hungary

Mikor az áruház találó neve felől érdeklődünk, szívünknek-lelkünknek kedves hír csendül. Szász Ágnes elmeséli, hogy ahol most állunk, s minden, amit látunk, egy áruházlánc része, s mielőtt kissé ferde szemmel kérdeznénk vissza, valamiféle multinacionális cégről érdeklődve, megelőzi gondolatainkat, úgy válaszol. „A Virágpaletta hálózatot a legnagyobb magyar virágtermesztők hoztak létre, hogy az import virágokkal szemben lehetőséget adjanak a magyar flóráknak és termesztőjüknek is, hogy portékáikkal megjelenhessenek a piacon. Aki a Virágpaletta színeiből választ, az biztos lehet benne, hogy magyar terméket visz haza, leszámítva az egzotikus, mediterrán növényeket." Az áruházlánc szegedi üzletét üzemeltető cég 1999-ben lépett a piacra. Ahogy azt már fent említettük, az áruház egy éve nyitott a kiskereskedelem felé is, így a cserepes virágok, lakásdekorációs tárgyak (üveg-, cserép-, fadíszek, csomagolókellékek) egy ezer négyzetméteres üzlethelyiségben bárki számára elérhetőek. Látogatásunkkor épp az új 2000 négyzetméteres kertészeti centrumot szélesítettek, ahol a díszkövektől, szökőkút-dekorációkon keresztül egészen a kisebb játszótérig mindent meg lehet majd találni pénztárca és telekmérettől függően.

Gyurisné Szász Ágnes

(képünkön)

elmondta, hogy az agilis csapata nemcsak a szegedi, hanem a kaposvári Virágpalettát is üzemelteti. A Dorozsmai úton 15 főt foglalkoztatnak, és az üzletlánc célja, hogy multiknál jobbat kínáljanak, akár az áruk minőségének tekintetében, illetve a kiszolgálásban. A cég akár egyedi igényeket is ki tud elégíteni, megrendelésre is szállítanak. S hogy virágkalandozásunk első és egyetlen állomásaként meghálálják hűségünket, egy nyereményjátékkal ajándékoztak meg minket, s rajtunk keresztül férfi olvasóinkat egyaránt.

A nyereményjáték

Ismét közeleg március 8-a, s vele együtt a Nőnap...

Ön gondolt már kedvesére, családtagjára, ismerősére?

Ha nem, a SZEGEDma és a Virágpaletta majd gondoskodik az ajándékokról.

Önnek nem kell mást tennie, mint elküldeni nekünk legkedvesebb hölgyismerőse nevét,

s ha Fortuna is Önnel van, akkor választottját ünnepi vacsorával lepheti meg, melyhez ráadásként a nőnapi csokrot is mi adjuk.

Érdemes tehát velünk játszania, hiszen Nőnapi játékunkon az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:

-

2 db 2 személyes március 08-ra szóló vacsorameghívás a Gőry Pince és Terasz étterem.

-

2 db meseszép virágcsokor a Virágpaletta jóvoltából, melyek az ünnepi asztalon várják Önöket.

A játék időtartama: 2009. 03. 03. (kedd) 10:00 órától - 2009. 03. 06. (péntek) 16:00 óráig.

Sorsolás időpontja: 2009. 03. 06. (péntek) 17:00 óra.

A szerencsés urakat telefonon értesítjük.

A játékban való részvételhez mindössze a következő információkra van szükségünk:

Legkedvesebb hölgyismerősöm neve:

Beküldő neve:

Email címe:

Telefonszáma:

A pályázatokat a szegedma@szegedma.hu email címre kérjük elküldeni.

A Játékosok jelen Pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.