Bulvár

Légy ura az életednek! Siker, pénz, karrier!

Légy ura az életednek! Siker, pénz, karrier!

2009. március 16., hétfő
Légy ura az életednek! Siker, pénz, karrier!
Játssz velünk, s nyerd meg az 5 darab kétszemélyes belépő egyikét

!

Pénz, siker, karrier. Sokunkat foglalkoztató kérdések. Hogyan boldoguljunk az életben, hogyan legyünk sikeresek, hogyan legyen sok pénzünk. Próbálkozunk, ám mégsem érjük el azt a célt, amit szeretnénk.

Ha velünk játszol, ingyen belépőt nyerhetsz az előadásra. Teendőd csupán annyi, hogy a két megadott kérdésre elküldöd a helyes válasz betűjelét. A cikk elolvasás segít a helyes megfejtésben!

  • Meg tudod-e teremteni azt a jövedelmet, hogy megengedhesd magadnak, azt az életstílust, amit szeretnél?
  • Megengedheted-e magadnak, hogy akár évente többször is elmenj szabadságra, hogy kipihend magad?
  • Van-e elég szabadidőd, amit a családoddal és a szeretteiddel tölthetsz?
  • Mikor nyugdíjas leszel, lesz-e elég megspórolt pénzed, hogy kényelmesen megélj?

Ha a fenti kérdések közül egyre is NEM-et mondtál, akkor eljött az idő, hogy átgondold és mérlegeld az eddigi életed...

Megtudhatjuk a titkot, egy olyan rendkívüli magyar fiatalembertől, aki 20 évesen kiment Ausztráliába és teljesen a nulláról, minden nyelvtudás és kilátás nélkül milliomossá vált. Már fiatal korában rendkívül sikeres vállalkozó volt. Mára több üzleti tapasztalata van a Business konzultációtól a marketingig. Keresett sikeroktató, életedző, beutazta a világot, hogy találkozhasson és tanulhasson a világ legjobb tanáraitól és vezetőitől, például:

Anthony Robbins (Unlimited Wealth), Jay Abrahams (Fortune 500 marketing konzultáns), Brian Tracy (Maximális Teljesitmény), Dr. Denis Waitley (A kiválóság tíz titka), Robert Kiyosaki (Gazdag papa, szegény papa) és még sokan mások.

Ezen az előadáson itt a helyed:

www.hatartalanharmonia.hu

Magyar Róbertnek

- a Határtalan Harmónia programsorozat meghívott előadójának- egyik fő életcélja, hogy egy olyan gondolkodásmódra tanítsa meg az embereket, ami által egy minőségi és boldog életet élhetnek. Sajnos ezeket sem iskolákban, sem másutt nem oktatják Magyarországon teljes egészében.

Kinek szól?

Mindenkinek, akinek problémája van a pénzzel.

"Én nem vagyok semmiben akkreditált vagy elismert. Sőt még csak nem is szeretem valamiféle gurunak vagy tökéletes siker példaképnek mutatni magam. De amit nyújtani tudok neked - méghozzá bőségesen - az gyakorlati tapasztalat."

A megoldás egy olyan embertől érkezik, akinek sikerült felmászni azon a nehéz létrán, ahonnan filléres pénztárcájával indulva, nehéz családi körülmények közül eljutott az anyagi függetlenségig és a boldogságig. Eközben rengeteg értékes tapasztalatot szerzett. A sok próbálkozáson és hibákon keresztül megtanulta mi az, ami működik, és mi az, ami nem.

Légy ura te is az életednek!

Március 25-én, Szegeden! A Határtalan Harmónia előadás sorozat márciusi előadásáról a részletek:

www.hatartalanharmonia.hu

Tippeld meg!

Szerinted a világon hány ember szenved anyagi gondok miatt? Hány kapcsolat romlik meg pénzügyi nehézségek miatt s hány személyes életút dől romokba emiatt? Hányan vannak, akik többre vágynak, akik sikertelenek?

ÉS TE?

Veled minden rendben van? Elégedett, boldog, sikeres ember vagy? Vagy inkább vársz a soha el nem jövő szuper alkalomra, hogy megváltoztass mindent. De közben nem történik semmi, sőt még több gond lesz az életben?

A TE életed téged kell, hogy érdekeljen! A TE kezedben van a döntés, hogy megteszed-e a lépést,

hogy életed jobb, szebb, harmonikusabb legyen. Ha TE nem döntesz, senki nem fog lépni helyetted! Minden úgy marad, ahogy van... Ha velünk játszol, ingyen belépőt nyerhetsz a március 25-i Határtalan Harmónia előadásra. A helyes válaszokat beküldők közt ugyanis 5 db két személyes ajándék belépőt sorsolunk ki.

Kérdések:

1, Ki lesz az előadó a március 25-i Határtalan Harmónia előadáson? A: Váradi Tibor B, Popper Péter C, Magyar Róbert sikeroktató 2, Mi a programsorozat pontos honlapcíme: A:

www.gazdagsag.hu

B:

www.hatartalanharmonia.hu

C:

www.eloadas.hu

A helyes válaszokat név, emailcím és telefonszám megadásával a szegedma@szegedma.hu email címre kérjük elküldeni.

A játék időtartama: 2009. 03. 16. (hétfő) - 2009. 03. 20. (péntek) 24:00 óráig.

Sorsolás időpontja: 2009. 03. 21. (szombat)

A Játékosok jelen Pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.