Bulvár

Kommandósok fogták el a szegedi zsarolókat

Kommandósok fogták el a szegedi zsarolókat

2009. február 13., péntek
Kommandósok fogták el a szegedi zsarolókat

Kommandósok fogták el azt a két szegedi férfit, akik rendszeresen zsarolták két ismerősüket - tájékoztatta a rendőrség pénteken az MTI-t.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 33 éves és a 22 éves férfi napi rendszerességgel felkereste két ismerősét, akiktől fejenként 10-10 ezer forintot követeltek - mondta

Szenti Szabolcs

, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: a gyanúsítottak azzal fenyegették ismerőseiket, hogy ha nem fizetnek, "szétverik" őket, s hogy a szavaiknak nyomatékot adjanak, kisebb tettlegességre is sor került. A két férfit a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kommandósai fogták el csütörtökön. Kihallgatásuk során a gyanúsítottak tagadták a bűncselekmény elkövetését - közölte a hadnagy. A rendőrség mindkét férfit őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.