Bulvár

Rabolni próbált két fiatal Szegeden

Rabolni próbált két fiatal Szegeden

2009. január 20., kedd
Rabolni próbált két fiatal Szegeden

Rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt folytat nyomozást a Szegedi Rendőrkapitányság - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján kedd hajnalban egy pár lépett ki az egyik Csongrádi sugárúti házból, amikor két fiatal gázspray-t fújt irányukba, miközben a nő táskáját megpróbálták eltulajdonítani. Az elkövetők a sértett férfi fellépésének köszönhetően nem jártak sikerrel, ezért elmenekültek. A sértettek sérülést nem szenvedtek. A bejelentést követően azonnal helyszínre irányított rendőrjárőrök a személyleírás alapján néhány perc múlva a közelben elfogtak két fiatalembert, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók. A délelőtt folyamán az üggyel összefüggésben még egy főt előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra. A gyanúsítottakat őrizetbe vették. Az ügy körülményeinek tisztázása folyamatban van - tudatta a sajtószóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.