Bulvár

Ónos eső és jégpáncél: megcsúszott egy busz

Ónos eső és jégpáncél: megcsúszott egy busz

2009. január 14., szerda
Ónos eső és jégpáncél: megcsúszott egy busz

Az ónos eső és a jégpáncél Szegedet se kíméli, a legmagasabb, vörös riasztási fokozat van érvényben egész napra a Dél-Alföldön. Egy ember könnyebben megsérült, amikor ma reggel egy menetrend szerinti autóbuszjárat Szegeden a Felső Tiszapart és Hajós utca kereszteződésében megcsúszott és az út menti kőfalnak ütközött - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószivőve.

Az autóbuszon körülbelül tízen utaztak. A helyszíni szemle befejezéséig félpályás útlezárás volt. A szegedi Izabella-hídon több koccanásos baleset nehezítette a reggeli közlekedést. A Tisza Volán és a Szegedi Közlekedési Társaság tájékoztatása szerint a tömegközlekedésben járatkimaradások nem voltak, de késések előfordulnak. Az utak rendkívül csúszósak, vezessenek óvatosan! A szakemberek továbbra is azt tanácsolják: aki teheti, ne induljon el autóval, mert a néhány milliméteres csapadék is jégpáncéllá fagy az utakon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.