Bulvár

Autófeltöréssel és betörésekkel gyanúsítják a 18 éves szegedi férfit

Autófeltöréssel és betörésekkel gyanúsítják a 18 éves szegedi férfit

2009. január 16., péntek
Autófeltöréssel és betörésekkel gyanúsítják a 18 éves szegedi férfit

Négy autófeltöréssel, két lakás és egy iskolabetöréssel gyanúsít a Szegedi Rendőrkapitányság egy 18 éves szegedi férfit. A fiatalember egy kivételével valamennyi bűncselekményt az elmúlt néhány napban követte el - tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A gyanú azután terelődött rá, miután az elmúlt hét csütörtökén két autót is feltört társaival a Szabadkai úton, azokból híradástechnikai eszközöket eltulajdonítva. A további adatgyűjtés során derült ki, hogy egy nappal korábban a Gogol és a Gutenberg utcákban is feltört egy-egy autót, ahonnan 400 ezer forint értékű zsákmánnyal távozott. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember tört be társaival két szegedi lakásba is tavaly decemberben és idén januárban, valamint ő volt az, aki egy iskolából műszaki cikkeket tulajdonított el néhány napja. A 18 éves terhelt valamennyi bűncselekmény elkövetését elismerte, társainak felelősségre vonása folyamatban van. A férfit a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és előterjesztést tett a Szegedi Városi Ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.