Bulvár

Baleset és útzár az újhídon, dugók a városban

Baleset és útzár az újhídon, dugók a városban

2008. december 9., kedd
Baleset és útzár az újhídon, dugók a városban

Baleset történt kedden hajnalban, háromnegyed ötkor a szegedi Bertalan hídon. Egyelőre annyit tudni, hogy egy román kamion és egy magyar kisbusz ütközött össze. A rendőrség legalább két óra hosszára, azaz körülbelül 8 óráig lezárta a hidat, a forgalmat a Belvárosi hídra terelik át. Akik errefelé tartanak, készüljenek fel a torlódásokra, de ajánljuk, aki teheti, keressen más útvonalat.

A Bertalan hídon a rendőrség információi alapján a magyar rendszámú Mercedes mikrobusz csúszott meg, s ütközött a kamionnal. A kisbusz két utasa kirepült a járműből, egyikük súlyos, másikuk súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínelés tart, a dugó hatalmas, folyamatosan jönnek a kamionok. A hírek szerint egyébként nemcsak itt, hanem az algyői hídon és a 47-es út kivezető szakaszán, Szeged határában is több jármű ütközött össze a kora reggeli órákban. Úgy tudjuk, a 47-esen egy autó ment bele egy kanyarodni készülő traktorba. Vásárhely felé 6 óra óta gyakorlatilag lehetetlen közlekedni, mert a felborult traktor több sávot is elfoglal. Itt személyi sérülés nem történt. Hét óra tájban egy negyedik baleset is történt: egy rendőrautó és egy személyautó koccant a Római körúton, a Mars tér közelében. A tömegközlekedési eszközök késésére lehet számítani szinte az egész városban a reggeli szerencsétlen események miatt. A városban és környékén egyébként is mindenütt csúszósak az utak az éjszakai fagy miatt, óvatosan vezessenek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.