Bulvár

A szegedi Jobbik a Fidelitas-kampány ellen

A szegedi Jobbik a Fidelitas-kampány ellen

2008. augusztus 3., vasárnap
A szegedi Jobbik a Fidelitas-kampány ellen

A Jobbik szegedi szervezete szerint a Fidelitas „Gyurcsány a hibás” című matricázós kampánya eltereli a figyelmet Magyarország valós problémáiról. A szegedi elnök alábbi sajtóközleményében ellenkampányt is kilátásba helyezett, melynek során narancsszínű bohócnak öltözve hirdetnék: a Fidesz is hibás.

Mint a SZEGEDma.hu korábban megírta,

a Fidelitas szegedi szervezete is csatlakozott az országos akcióhoz

, így hétfőtől a Kárász utcán osztják majd a „Gyurcsány a hibás” feliratú matricákat.

Tóth Péter

, a szegedi Jobbik elnöke az alábbi állásfoglalást küldte el szerkesztőségünknek ezzel kapcsolatban. „A Jobbik szegedi szervezete elítéli a fidelitasos ’Gyurcsány a hibás’ kampányt, mivel Magyarország valós problémáiról eltereli az emberek figyelmét. Sajnálatosnak tartjuk, hogy a Fidesz ifjúsági szervezete nem a nemzeti jövővel foglalkozik, és nem kínál más alternatívát a magyar embereknek, mint a gyűlöletkeltést a bukott miniszterelnökkel szemben. Ezzel nem a kisebbségi kormányt kívánjuk védeni, hiszen a távozásuk elősegítése a Jobbiknak is érdeke, de nacionalista pártként a jobboldali és egyéb megosztó szerencsétlen próbálkozásokat mindig el fogjuk íténi. Ha a Fidelitas ezt az óvodás politizálást folytatja, akkor kampányt indítunk Csongrád megyében: ahol narancsszínű bohócnak öltözve fogjuk szórólapozni, hogy a ’Fidesz is hibás’, mert a hatalmi érdeke és arroganciája miatt tartja fenn a Gyurcsány-kormányt, és nem oszlatatja fel a parlamentet!” – fogalmaz Tóth Péter, a szegedi Jobbik elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.