Bulvár

Elfogták a mutogatót

Elfogták a mutogatót

2008. június 24., kedd
Elfogták a mutogatót

Őrizetbe vették azt a 42 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy március óta több alkalommal nemi vágyának kielégítésére magát szeméremsértő módon mutogatta egy kislánynak Szeged-Kiskundorozsmán - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szenti Szabolcs

elmondta: a férfi több alkalommal megjelent a háznál, ahol a gyermek lakik, nadrágját letolta, és a nemi szervét mutogatta a kislánynak, majd önkielégítést is végzett. Amikor a szülők észlelték a történteket, azonnal feljelentést tettek a rendőrségen. Miután elfogták az elkövetőt, kihallgatása során beismerő vallomást tett. Elmondása szerint nemi vágyát elégítette ki így. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását. A férfi egyébként korábban már több alkalommal volt büntetve hasonló bűncselekmény miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.