Sport

Folytatja munkáját a vízilabda-szövetség alelnökeként a szegedi Molnár Tamás

Folytatja munkáját a vízilabda-szövetség alelnökeként a szegedi Molnár Tamás

Mellette még egy szegedi és egy szentesi szakember is fontos pozíciót kapott

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. október 14., hétfő
Fotó: Aniko Kovacs
Folytatja munkáját a vízilabda-szövetség alelnökeként a szegedi Molnár Tamás

Madaras Norbert 2022. november 19 óta a Magyar Vízilabda-szövetség elnöke. A tisztújító közgyűlésen a küldöttek egyhangúlag úgy döntöttek, hogy további négy évig Ő marad az MVLSZ vezető embere. Viszont változások is történtek az elnökségben.

Fotó: Kovács Anikó/MVLSZ 


Az eseményen Madaras Norbert terveit is részletesen bemutatta. Sportágfejlesztési stratégiája a 2024–2032-es időszakra négy pilléren nyugszik: fenntarthatóság, utánpótlás fejlesztés, eredményesség és a sportág népszerűsítése. A szövetség honlapjának beszámolója szerint viszont még ennél is fontosabb cél, hogy szélesítsék és mélyítsék a sportág bázisát, vagyis még több fiatalt vonzzon be a vízilabda.

A küldöttek elfogadták az elnöki beszámolót és stratégiát, majd megválasztották az elnököt és az elnökséget.

Az MVLSZ egyik alelnöke továbbra is a szegedi háromszoros olimpiai bajnok Molnár Tamás lesz, aki a World Aquatics vízilabda-bizottságának a vezetője is. A liga képviseletében ott lesz az elnökségben a szegedi játékvezető, Tóth Sándor, valamint bizalmat szavaztak a küldöttek és bekerült az elnökségbe Kis Gábor, a Szentesi Vízilabda Klub szakmai igazgatója, a Metalcom Szentes OB I.-es csapatának a vezetőedzője is.

 

Nyitókép: Kovács Anikó/MVLSZ

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.