Sport

Sérülés miatt kikerült a keretből a válogatott kulcsembere

Sérülés miatt kikerült a keretből a válogatott kulcsembere

Marco Rossi kénytelen változtatni

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. október 7., hétfő
Sérülés miatt kikerült a keretből a válogatott kulcsembere

A Magyar Labdarúgó-szövetség a hivatalos X-oldalán bejelentette, hogy sérülés miatt Kerkez Milos és Horváth Krisztofer sem csatlakozik a hollandok és a bosnyákok ellen készülő válogatottunk keretéhez. Helyettük Schön Szabolcs és ifjabb Dárdai Pál került be a csapatba.

 

Az MLSZ bejelentéséből arra is lehet következtetni, hogy Kerkez hétvégi cseréjének a hátterében már a sérülés állt, a Bournemouth azonban egyelőre nem közölt információt ezzel kapcsolatban. Ahogyan az Újpest sem írt Horváth Krisztofer állapotáról. A korábban Szegeden is megforduló középpályásról azt tudni, hogy vasárnap ugyancsak kezdőként szerepelt, a ZTE ellen 2–0-ra megnyert mérkőzésen, 60. percet töltött a pályán. 

A helyükre az angol harmadosztályban szereplő Bolton Wanderers magyar támadója, Schön Szabolcs és a német másodvonalban érdekelt Hertha szélsője, ifjabb Dárdai Pál került be a csapatba.


Nyitókép: Goal.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.