Sport

Marco Rossi elárulta, miért nincs Gulácsi Péter a keretben (+videó)

Marco Rossi elárulta, miért nincs Gulácsi Péter a keretben (+videó)

3 órája
Marco Rossi elárulta, miért nincs Gulácsi Péter a keretben (+videó)

Marco Rossi szövetségi kapitány keddi sajtótájékoztatóján elárulta, miért nem került be az októberi Nemzetek Ligája-keretbe Gulácsi Péter.

 

A keddi kerethirdetés legnagyobb meglepetése egyértelműen a lipcsei kapus kimaradása volt, hiszen nagyszerű formában védett az elmúlt hetekben, eddigi öt Bundesliga-mérkőzéséből négyen gólt sem kapott, a Kicker nevű szaklapnál háromszor is ott volt a hét legjobb csapatában.

Hogy ennek mi az oka, arról Marco Rossi szövetségi kapitány adott tájékoztatást:

Beszélgettem vele természetesen, azt kérte tőlem, tekintsünk el attól, hogy az utolsó négy NL-meccsre meghívjuk, tehát novemberben sem lesz velünk. Túl van egy súlyos sérülésen, amelyből felépülőben van, rengetegen meccset kell lejátszania, nyilván mi is azt szeretnénk, nehogy ismét megsérüljön. Biztosított bennünket arról, ha szükséghelyzet jelentkezik kapusfronton, azonnal a rendelkezésünkre áll.


Nyitókép: Boris Streubel/Getty Images

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.