Sport

Felvette a kesztyűt a címvédő ellen a Szegedi AC

Felvette a kesztyűt a címvédő ellen a Szegedi AC

2024. október 21., hétfő
Felvette a kesztyűt a címvédő ellen a Szegedi AC

Több mint egy hónap szünet két mérkőzéssel folytatták az Extraligát a szegediek.

A férfi asztalitenisz Extralgiában a hétvége mindkét napján asztalhoz állt a Szegedi AC. Nem várt könnyű meccs a Tisza-partiakra, akik előbb a tavalyi aranyérmes Soltvadkert vendégeként játszottak. A kínai Li Xiang ellen ugyan Kókai Ákos és Vitsek Iván is három szettben tudott nyerni, és Vitsek Timafalvit is legyőzte egy ötszettes csatában, de Zoltán Zoltán ellen sem Kókai Szabolcs, sem Kókai Ákos nem tudott nyerni, így elmaradt a nagy bravúr a szegediek részéről, a tavalyi bajnok szoros csatában behúzta a mérkőzést - számol be a Délmagyar.

Másnap a Komló ellen folytatták a bajnokságot a szegediek, ezúttal csak Vitsek tudott egyéni meccset nyerni, aki öt játszmában győzött Both Olivérrel szemben, a többi mérkőzésen nem sikerült a győzelem a Szegedi AC számára.

A bajnokság ismét egy hónap múlva folytatódik, a november 23-24-i hétvégén is két mérkőzés vár majd a Szegedi AC-re: akkor a Félegyházi ASI-t, valamint a Győrt fogadja majd a csapat. 

 A bajnoki címvédő otthonában közel álltunk a bravúrhoz, míg a rájátszásra is esélyes Komló ellen csupán felvillanásokra futotta az erőnkből.

- fogalmazott Lukács Levente.

Férfi asztalitenisz, Extraliga, 3. forduló.
Soltvadkert–Szegedi AC 4:3
A szegedi győzelmeket szerezték: Kókai Á., Vitsek (2).

Férfi asztalitenisz Extraliga, 4. forduló.
Szegedi AC–Komlói Bányász 1:6
A szegedi győzelmet szerezte: Vitsek.

Nyitókép: Török János/DM

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.