Sport

Egy közvetlen rivális otthonában maradt alul az SZRSE

Egy közvetlen rivális otthonában maradt alul az SZRSE

Két meccs, nulla pont

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. október 14., hétfő
Egy közvetlen rivális otthonában maradt alul az SZRSE

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a címvédő Kaposvár otthonában vereséggel kezdte az Extraliga 2024/25-ös szezonját a Vidux-Szegedi RSE férfi röplabdacsapata.

 

A második fordulóban egy újabb idegenbeli mérkőzés várt a szegediekre, méghozzá egy közvetlen rivális, a Dág ellen. Sajnos ez az összecsapás sem ért véget jól. A hazaiak 3-1-re múlták felül a Szegedet, ezzel megszerezték első alapszakaszbeli győzelmüket.

Az első két szettet betudta húzni a Dág, amivel nagyon nehéz helyzetbe került az SZRSE. Ezt követően a vendég Tisza-partiak tudtak szépíteni 2-1-re, azonban a negyedik játékrész minden korábbinál simább hazai sikert hozott, ezzel eldőlt a mérkőzés.

Esztergom, Suzuki Aréna, 70 néző. V.: Takács Á., Mezőffy. Dág KSE – Vidux-Szegedi RSE 3:1 (19, 27, -21, 18)
DÁG: Szabó B. 3, Boa 16, Kulcsár 5, Csordás 16, Pongó 16, Flachner 8. Csere: Farkas (liberó), Molnár, Nagy P. 1. Vezetőedző: Buzás Miklós
SZRSE: Honti, Bodnár 2, Kasnyik 10, da Rocha 18, Sarnyai 9, Gönczi 14. Csere: Borsi, Kávai (liberók), Szepesi 5, Filius, Fiter 4. Vezetőedző: Otavio Ricardo Ferrigno Machado

Az SZRSE vasárnap a Miskolc vendégeként folytatja Extraliga szereplését.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.