Sport

Vegyes eredményekkel zárt a Szegedi VE az egri felkészülési tornán

Vegyes eredményekkel zárt a Szegedi VE az egri felkészülési tornán

Kiss Csaba számára a játék egy kicsit csalódás volt

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
3 órája
Vegyes eredményekkel zárt a Szegedi VE az egri felkészülési tornán

Szerdától péntekig volt Egerben az SZVE.

 

Kiss Csaba együttese győzelemmel kezdett szerdán, a házigazda DIGI-Eger csapatát 13-9-re sikerült felülmúlni.

Csütörtökre viszont két vereség jutott. Ahogy a klub beszámolt róla mind a két mérkőzésen az elején nem tudta a csapat kihasználni a lehetőségeit és ez megbosszulta magát. Előbb 12-10-re a Miskolc, majd 15-11-re a Szentes nyert a Szeged ellen.

A Szegedi VE az egri felkészülési torna pénteki napján a Szolnok ellen szoros mérkőzést játszva a végén két góllal maradt alul végül, 13-15 lett a vége. Míg a második mérkőzésen magabiztos győzelmet arattak a szegediek a DVSE ellen, az a meccs 17-6-al zárult.

Kiss Csaba nyilatkozata az egrivizilabda.hu-nak:

Fantasztikus volt az a miliő ami itt a Bárány uszodában körbe vette ezt a tornát. Nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk. Sajnos a játékunk egy kicsit csalódás számomra. Nem kaptam vissza amit vártam. Sem dinamikában, sem kreativitásban, sem sebességben. Annak azonban nagyon örülök, hogy láthattuk a többi csapatot és már most látszik, hogy nagy tülekedés lesz a bajnokságban a 4. 5. 6. helyért, de akár a legjobb nyolcba való kerülésért is. Erős lesz a középmezőny.

 

Címlapkép: Egri Vízilabda Klub Facebook oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.