Sport

Michael Apelgren: remek csapatunk van

Michael Apelgren: remek csapatunk van

Várják már a csütörtöki Bajnokok Ligája rangadót

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
3 órája
Michael Apelgren: remek csapatunk van

Mint ismert az OTP Bank - Pick Szeged 33-27-re megnyerte a szezon első rangadóját a Tatabánya ellen a PICK Arénában.

Fotó: Sólya Eliza

 

Izgalmas, színvonalas meccset láthattunk

Az első félidőben több alkalommal is vezetett a Tatabánya, amely sokáig egyenrangú ellenfele volt a Pick Szegednek. A szünetben 20-18-ra vezettek a Kékek.

A második játékrészben sem dőlt el sokáig a találkozó, a vendégek igyekeztek tartani a lépést. Egy remek hangulatú, minőségi meccset láthattak a kilátogatók.

Jó reklámja volt ez a mérkőzés a magyar bajnokságnak. Magas színvonalú találkozó volt hosszú ideig, a Tatabánya megmutatta az erejét. Idegenben biztosan hasonló kemény meccs vár ránk ellenük

- nyilatkozta Michael Apelgren az összecsapás után.

A svéd vezetőedző kiemelte a szegedi publikum közreműködését is.

A sok döntő tényező közül a csodálatos közönségünket emelném ki, akik átlendítettek bennünket a nehéz pillanatokon. 

Mikler Roland a következőt mondta a győztes mérkőzés után:

Tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk. Nekünk a felkészülés még tart, hiszen kevés időt töltöttünk együtt. Nem mondom, hogy örülök a szoros első félidőnek, de abból sokat tanulhatunk. A szünet után jobban védekeztünk, a védelemmel kellőképpen megértjük egymást és ez egy kapusnak hatalmas segítség. 

Fotó: Sólya Eliza

 

Csütörtökön igazi erőpróba következik

Szeptember 12-én (csütörtök) 18.45-kor elindul a Bajnokok Ligája szezon az OTP Bank - Pick Szeged számára is. A nyitófordulóban a német bajnok SC Magdeburg lesz a szegediek ellenfele.

Remek csapatunk van, nagyszerű teljesítményt nyújtott Mikler Roland és Sebastian Frimmel. Várjuk az első BL-meccsünket, a világ egyik legjobb csapata, a Magdeburg ellen

. mondta Apelgren, már előre tekintve a megmérettetésre.

Mikler Roland is hasonlóan vélekedett, szintén várja az első BL meccset:

Fontos, hogy a továbbiakban is meglegyen köztünk ez az összhang. Várunk mindenkit a csütörtöki mérkőzésre, szeretnénk jól debütálni a világ egyik legjobb csapata ellen a Bajnokok Ligájában

- mondta a Pick kapusa.

 

Címlapkép: Sólya Eliza

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.