Sport

Michael Apelgren elégedett az eddigi teljesítménnyel, de van még javítani való

Michael Apelgren elégedett az eddigi teljesítménnyel, de van még javítani való

A szurkolónak is üzent

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. szeptember 24., kedd
Michael Apelgren elégedett az eddigi teljesítménnyel, de van még javítani való

A svéd vezetőedző a klubnak adott interjút, melyben kitér az eddigi eredményekre, a szurkolókra, a további fejlődésre, valamint a csapat előtt álló feladatokra.

 

Michael Apelgren elégedett az eddigi eredménysorral.

Eddig minden jól alakul, hiszen hat meccset megnyertünk és csak egyetlen egyet veszítettünk el, méghozzá idegenben, a BL-címvédő Barcelona otthonában. Elégedett vagyok az eddigi teljesítménnyel és látottakkal.

Kiemelte, mik azok a dolgok, amik különösen elnyerték tetszését.

Sok minden tetszik, de leginkább a játékosok motivációja, hozzáállása az, ami kiemelkedő. Ami még nagyon jó érzés, hogy hihetetlen segítséget kapunk a szurkolóktól, ez felemelő érzés. Hazai pályán szerepelni csodás, de azt megtapasztalni, hogy idegenben is ilyen sokan buzdítanak bennünket, az még nagyobb munkára ösztönöz bennünket, még keményebben dolgozunk ezért a remek klubért.

Fotó: Sólya Eliza

 

Természetesen ez még csak az út eleje, a fejlődésre, az előre lépésre mindig van hely és szükség.

Van még javítani való. Leginkább a játékosok közötti kapcsolaton, egyelőre még sokszor nem értik meg egymást, de ez valahol természetes, hiszen a szezon elején járunk, nem voltunk még olyan sokat együtt. Minden nap keményen kell dolgoznunk azért, hogy ezen javítsuk, jobbak legyünk és hiszek benne, hogy még sokat fejlődünk.

A svéd tréner elárulta mit vár a Nantes ellen.

Nagyon bízom benne, hogy elviseljük azt a terhet, hogy most sokan minket tartanak a mérkőzés esélyesének. Ezt jól kell kezelnünk, fontos lesz minden szempontból. Nem szabad elfelejteni, hogy csütörtökön egy olyan ellenféllel játszunk, amely a francia Szuperkupa-döntőben hét góllal győzte le a bajnok Paris Saint-Germaint. A legjobbat kell nyújtanunk ellenük, ez a siker kulcsa.

A szurkolóknak is üzent Apelgren.

Azt mindenképpen szeretném elmondani, hogy akik újonnan érkeztek a klubhoz, azok mindig arról beszélnek, hogy ha mi is úgy játszunk, ahogy a szurkolóink buzdítanak bennünket, akkor megvalósíthatjuk a célunkat, eljuthatunk a kölni négyes döntőbe. Nagyon szépen köszönjük az eddig támogatást, nagyon büszke vagyok arra, hogy ennél a fantasztikus klubnál dolgozhatok.

Nyitókép: Sólya Eliza

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.