Sport

Megkezdi a szezont a Pick Szeged U21-es csapata is

Megkezdi a szezont a Pick Szeged U21-es csapata is

Azonnal kemény meccs vár rájuk

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. szeptember 7., szombat
Megkezdi a szezont a Pick Szeged U21-es csapata is

Szombaton 18 órakor megkezdődik a 2024-2025-ös NB I/B-s bajnoki szezon az OTP Bank-PICK Szeged U21 számára.

 

Szabó Levente vezetőedző csapata idegenben, a Szigetszentmiklós otthonában lép pályára.

Az elmúlt bajnokságban az OTP Bank - Pick Szeged U21 a hetedik helyen végzett, 33 pontot gyűjtve. Az aktuális ellenfél pedig a negyedik helyen zárt tavaly.

Egymás ellen két döntetlent játszottak a felek az előző idényben. Szegeden 34-34, Szigetszentmiklóson 26-26 lett az eredmény.

A szegedi csapat későn tudott teljes kerettel munkához látni, hiszen öten a montenegrói ifjúsági Európa-bajnokságon szerepeltek. A magyar válogatott bronzérmet szerzett, így a kapus Balogh Ádám, Kucsera Máté, Mészáros Máté, Németh Bulcsú és Vincze Péter élményekkel tért vissza.

Többen az alapozást az első időszakban az OTP Bank-PICK Szeged felnőtt csapatával töltötték. Koncz György, Furka Márton, Szűcs Balázs, Szepesi Zsombor, Balogh Dániel és Lukács Kornél belekóstolhatott a felnőttek munkájába. 

Kornél az Eger, míg Zsombor a Gyöngyös ellen kapott szerepet az NB I-ben.

Címlapfotó: OTP Bank - Pick Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.