Sport

Kezdődik a BL: soha nem hallott történeteket mesélt el a szegedi sportkommentátor (videó)

Kezdődik a BL: soha nem hallott történeteket mesélt el a szegedi sportkommentátor (videó)

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2 órája
Kezdődik a BL: soha nem hallott történeteket mesélt el a szegedi sportkommentátor (videó)

A Bajnokok Ligája nyitófordulója három napos lesz, szeptember 17 és 19. között jobbnál jobb meccsek várnak ránk. A Sport Tv kommentátora, Méhes Gábor mesélt a BL-el kapcsolatos emlékeiről, élményeiről.

 

Az BEK meccs, amire emlékszem az '81 őszen egy Ferencváros - Banik Ostrava meccs volt

- emlékezett vissza Méhes Gábor.

A sportkommentátor elmondta, hogy szerinte 1991-ben a Crvena Zvezda minden idők legrosszabb döntőjét játszotta az Olympique Marseille ellen. Büntetőkkel végül a szerb együttes nyert, ennek örömére Méhes Gábor olyan erővel verte otthon a radiátort, hogy jó eséllyel azt sokan hallották.

Legelőször 2010-ben közvetített a helyszínről Bajnokok Ligája döntőt Méhes Gábor, az a meccs pedig az Internazionale - Bayern Mücnhen mérkőzés volt Madridban, a Santiago Bernabéu Stadionban.

Azt szoktam mondani, hogy nekem a negyedik gyermekem a szegedi kosárlabdacsapat. Azon a hétvégén játszott egy bajnoki döntőt a csapat Bonyhádon...hát rettenetes érzés volt megélni, hogy nem lehetek Bonyhádon ezen a nagyon fontos kosárlabdameccsen.

Hozzátette: a saját fejére koppintott, hogy hát azért csak egy Bajnokok Ligája döntőt közvetíthet. Elmesélte, hogy amikor hazaért Madridból Szegedre, akkor az egész kosárcsapat a vasútállomás várótermében fogadta, mezben felöltözve és azt kiabálták, hogy

Méhes Gabi jó napot! Bajnok lett a csapatod!

Olyan meccset is kommentált, melyen egyik kedvenc csapata, a Manchester City az utolsó percekben kapott ki a Real Madridtól. Méhes Gábor úgy fogalmazott, hogy "teljesen összeomlott" (még ha ez a közvetítésben nem is hallatszódott). A sors fintora és vicce, hogy egy néző azért írt emailt a tévécsatornának, hogy a kommentátor ne szurkoljon már ennyire a Real Madridnak.

 A Sport1 és a Sport2 összesen 10 mérkőzést közvetít élőben az első körből. Ezeken látható lesz például a címvédő Real Madrid, az ezüstérmes Dortmund, továbbá a Juventus, a Bayern München, a PSG, a Leverkusen és a Barcelona is.

Minden egyéb fontos információ itt megtalálható.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.