Sport

Változott a Pick Szegedi szezonrajtjának időpontja

Változott a Pick Szegedi szezonrajtjának időpontja

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. augusztus 22., csütörtök
Változott a Pick Szegedi szezonrajtjának időpontja

Eredetileg augusztus 31-én (szombat) 18 órakor lépett volna pályára a QHB Eger elleni bajnokin az OTP Bank - Pick Szeged.

Fotó: OTP Bank - Pick Szeged

 

A szezon első meccsei

A változás annyit takar, hogy egy órával hamarabb, azaz augusztus 31-én (szombat) 17 órakor kezdődik a 2024-2025-ös szezon első bajnokija. A Heves vármegyei együttest hazai pályán, a PICK Arénában fogadják a Kékek.

Ez egy előrehozott meccs lesz, csakúgy, mint a HE-DO B. Braun Gyöngyös elleni, amit szeptember 4-én (szerda) 18 órakor vív a Pick, szintén hazai környezetben. Majd szeptember 7-én (szombat) a MOL Tatabányát látja vendégül Michael Apelgren együttese.

Öt nappal később, szeptember 12-én (csütörtök) 18.45-kor pedig már a Bajnokok Ligájában a német bajnok Magdeburg ellen méretteti meg erejét a Pick Szeged.

 

Előtte még irány Németország

A csapat csütörtökön még Szegeden edz, pénteken korán reggel pedig útra kel Németországba. Budapestről Frankfurtba repül a keret, majd a hétvégi torna helyszínéig, Kassel városáig buszozik. Este lesz egy edzés, majd szombaton megkezdődik a négycsapatos torna.

16 órakor a Pick két BL-csoportellenfele, a német Magdeburg és a lengyel Kielce néz farkasszemet az elődöntőben, majd 18.30-kor már a szegediek következnek a házigazda MT Melsungen ellen. Vasárnap a helyosztókat rendezik, 13 órakor a bronzmeccset, majd 15.30-kor a döntőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.