Sport

Michael Apelgren debütál a Pick Szeged kispadján

Michael Apelgren debütál a Pick Szeged kispadján

Élő közvetítést láthat az új tréner első meccséről

Kibédi Péter
5 órája
Fotó: Eliza Solya
Michael Apelgren debütál a Pick Szeged kispadján

Ahogy azt már megírtuk, rangos nemzetközi felkészülési tornán vesz részt a hétvégén az átalakulóban lévő OTP Bank-Pick Szeged Németországban. A kasseli torna első napján az elődöntőben a magyar válogatott Sipos Adriánnal a csapatban, és az egykori szegedi szélsővel, Garcia Parrondoval a kispadon felálló német Melsungennel találkoznak a kékek 18 óra 30 perctől

 

Ez a meccs lesz az új szegedi tréner, Michael Apelgren debütálása a szegedi kispadon. A svéd szakemberrel ebben a videóban többek között arról is beszélgettünk, hogy szeretne-e megtanulni magyarul, megtartja-e másodedzői posztját a svéd válogatottnál, illetve mit vár, milyen változást remél csapatatától.

A szegediek a szombati összecsapás után vasárnap is pályára lépnek, az eredménytől és a Kielce-Elverum elődöntő alakulásától függ, hogy ki és mikor lesz az ellenfélük.

Apelgren és a megújuló csapat mérkőzését élő streamon követheti, ha ide kattint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.