Sport

Éremért járó pénzjutalomban részesül Hámori Luca

Éremért járó pénzjutalomban részesül Hámori Luca

Kibédi Péter
5 órája
Éremért járó pénzjutalomban részesül Hámori Luca

A bronzéremért járó összegre egészíti ki a Magyar Ökölvívó Szakszövetség Hámori Luca pontszerzéséért járó pénzjutalmát - derül ki a szövetség facebookr feltöltött bejegyzéséből. A MÖSZ gratulált a magyar csapatnak, kiemelten a két pontszerző versenyzőnek, bízva abban, hogy a párizsi sikerek jó alapot adnak a sikeres folytatásra. 

A párizsi nyári olimpián a magyar ökölvívó csapat két, olimpiai pontszerző 5. helyet szerzett, mellyel az elmúlt 12 év legsikeresebb ötkarikás szereplését érte el.

A MÖSZ Ügyvivő Testületének tagja, Berkó Lajos szerint elismerés és gratuláció jár a versenyzőknek, Akilov Pylypnek, és a két pontszerzőnek, Kovács Richárdnak és Hámori Lucának, illetve az edzői stábnak, Hamid Tangrinbergenov szövetségi kapitánynak, Nagy Lajos és Varsányi Áron edzőknek és Papp Róbert erőnléti edzőnek.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.