Sport

Lando Norrisnak munkát ajánlottak a Herendi Porcelángyárban

Lando Norrisnak munkát ajánlottak a Herendi Porcelángyárban

Kibédi Péter
2 órája
Lando Norrisnak munkát ajánlottak a Herendi Porcelángyárban

A herendi porcelángyárban járt Lando Norris az idei Formula 1-es Magyar Nagydíj előtt. A McLaren brit pilótája tavaly, a hungaroringi futam után, az önfeledt ünneplés közben a dobogón összetörte Max Verstappen első helyért kapott díszvázáját. A vázát újragyártották, sőt a pilótának annyira megtetszett a herendiek munkája, hogy közös, kölcsönösen hasznos lehetőségben kezdetek gondolkodni. 

NORRIS, Lando
Lando Norris Herendi díszítésű sisakban vesz részt a hétvégi Forma-1-es Magyar Nagydíjon.Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

Ennek eredményeképpen Norris az idei Magyar Nagydíjon herendi mintás bukósisakban fog versenyezni, amit szerdán mutattak be a porcelánmanufaktúra kávézójában. A pilóta a bemutató előtt végiglátogatta a gyárat, köszönetet mondott a dolgozóknak a munkáért és belekóstolt a porcelánkészítés és díszítés rejtelmeibe. Ez olyan jól sikerült, hogy munkát ajánlott neki Dr. Simon Attila vezérigazgató.

Lando remekül vizsgázott, ajánlottam is neki egy munkát a porcelángyárban. Hosszú előzménye volt ennek a találkozásnak. A herendi évek óta a Magyar Nagydíjon a trófeák szállítója. Lando komoly esélyese a futamnak. Bízunk benne, hogy a trófea idén az ő kezében lesz. 

Nyolc hónappal ezelőtt megkeresett minket Lando menedzsere, hogy szeretnék megmutatni azt az értéket, amit a herendi képvisel. Ekkor jött az ötlet, hogy alkossunk közösen egy sisakot” – mondta Borsnak Simon Attila.

Olyan dolgot tudtunk ezzel a sisakkal megalkotni, aminek valódi jelentése, üzenete van. Egy versenyzőnek mindig nagyon fontos, hogy milyen sisakban versenyzik. 

Nagyon köszönöm ezt a sisakot a herendi családnak. Jövő héten pedig meg is kezdem itt a munkámat” – tette hozzá nevetve Lando Norris. 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.