Sport

Komoly élvonalbeli rutinnal bíró támadót igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Komoly élvonalbeli rutinnal bíró támadót igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

2 órája
Fotó: Facebook
Komoly élvonalbeli rutinnal bíró támadót igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia

Komoly első osztályú tapasztalattal rendelkező, kétszeres NB II-es bajnok támadóval erősítetett a Szeged-Csanád Grosics Akadémia.

Fotó: Facebook. 

 

Novák Csanád 1994. szeptember 24-én született Tapolcán. A kétméteres támadó szülővárosa csapatában kezdett futballozni, majd a Pápa, valamint a Győr utánpótlásában pallérozódott. A komoly élvonalbeli tapasztalattal rendelkező center az ETO, a Kecskemét, a Vasas, valamint a Mezőkövesd színeiben összesen 91 NB I-es mérkőzésen 11 gólt szerzett. A Zalaegerszeggel 2019-ben, a Nyíregyházával 2024-ben megnyerte az NB II-es bajnokságot. A 2020/21-es szezonban a Szolnok futballistájaként 17-szer volt eredményes, ezzel a Merkantil Bank Liga második leggólerősebb játékosának bizonyult. A másodosztályban eddig 180 meccsen 55-ször talált be az ellenfelek hálójába.

Nagyon örültem a Szeged-Csanád Grosics Akadémia megkeresésnek! Nívós klubhoz kerülök, amely első osztályú körülményekkel büszkélkedhet. A Szeged az elmúlt években többször is közel járt a feljutáshoz, bízom benne, hogy együtt elérhetjük ezt a célt! Szeretnék minél több góllal és jó játékkal hozzájárulni a csapat szerepléshez

 – nyilatkozta Novák Csanád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.