Sport

Keresik a Pick Szeged új Bikáját

Keresik a Pick Szeged új Bikáját

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. július 9., kedd
Keresik a Pick Szeged új Bikáját

Augusztusban Bika Castingot tart az OTP Bank - Pick Szeged.


Hamarosan kezdődik az új szezon, a Pick Szeged pedig augusztus 14-én (szerda) Bika Casting-ot tart médiapartnerével, a Rádió 88-cal közösen a Bárkában.

Ha úgy érzed, hogy szeretnél a csapatunkhoz csatlakozni, ott lenni minden meccsen, együtt szurkolni a #HandballFamily tagjaival, betöltötted a 18. életévedet – legalább 175 centiméter magas vagy –, és vállalod, hogy minden hazai összecsapáson a Bika jelmezébe öltözöl, akkor jelentkezz! Legyél te is a felvezető show része, a gyerekek egyik kedvence!

- írták a felhívást a klub honlapján.

 

Hogy tudsz jelentkezni?  

"Küldj egy videót, amelyben egy általad írt négy soros szurkolói rigmussal buzdítod a csapatot! Legyen ötletes, lendületes, ami tűzbe, lázba hozza a #kékek táborát." - írták.

A pályaművek felkerülnek majd az OTP Bank - Pick Szeged Facebook-oldalára, ahol a legtöbb lájkot kapó egyből csatlakozik a nyolcas finálé mezőnyéhez. Ezután a Rádió 88 és a Pick Szeged munkatársai a beküldők közül az általuk hét legjobbnak ítélt videót a döntőbe szavazzák.

A jelentkezők az elkészült videókat a wetransfer.com fájl megosztó oldalra tudják feltölteni, majd az itt kapott linket erre az e-mail címre várják: iloveszeged@radio88.hu (az emailes és telefonos elérhetőséget is kérik beleírni)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.