Sport

Betegség miatt Pádár Nikolett kénytelen kihagyni a junior Eb-t

Betegség miatt Pádár Nikolett kénytelen kihagyni a junior Eb-t

2024. július 2., kedd
Betegség miatt Pádár Nikolett kénytelen kihagyni a junior Eb-t

A HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet olimpikonja kényszerű okokból nem indul a vilniusi junior Európa-bajnokságon.

 

Mától vasárnapig Litvániában rendezik a junior korú úszók Európa-bajnokságát. Előzetesen a csapat tagja volt Pádár Nikolett is, azonban a HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet sportolója egy gyomorfertőzés miatt mégsem tud részt venni a korosztályos viadalon.

Zárva van a Tiszavirág-uszoda, kénytelenek voltunk a régi nyitottban edzeni, az meg most tulajdonképpen a strand, azaz nem meglepő, hogy Kiki elkapott valami gyomorfertőzést. Lázas is volt, úgy döntöttünk, nem kockáztatunk – junior Eb-n már járt többször, júliusban viszont csak egy kétszáz gyorsot rendeznek az olimpián, vasárnaptól jön az utolsó edzőtábor, nem kérdés, hogy mi a fontosabb

- mondta a magyar szövetség oldalán Gellért Gábor, Pádár Nikolett edzője.

A 18 éves úszó 200 méter gyorsúszásban lesz majd ott az ötkarikás játékokon, ebben a számban július 28-án rendezik az előfutamokat, míg másnap este esedékes a döntő.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.