Sport

Varga Barnabás barátnője is megszólalt a csatár állapotáról

Varga Barnabás barátnője is megszólalt a csatár állapotáról

2024. június 24., hétfő
Varga Barnabás barátnője is megszólalt a csatár állapotáról

Nem túlzás azt állítani, az egész ország aggódott Varga Barnabásért, aki a tegnap esti, Skócia elleni mérkőzésen súlyos fejsérülést szenvedett. Mint arról lapunk is beszámolt, azóta nyugodtabbak lehetünk: sikeres műtéten van túl Varga Barnabás.

 

"Nem lehet leírni mit éreztünk, az egész egy rémálom volt, nem is szeretnék erről beszélni. A lényeg, hogy Barni a körülményekhez képest jól van, ma délután a műtéten is túl esett. A beavatkozás sikeres volt, és hálásan köszöni azt a sok kedves üzenetet, amit kapott a szurkolóktól az elmúlt órákban. Minden másról jelen pillanatban nincs értelme beszélni" - nyilatkozta a FradiMédiának Laura, Varga Barnabás párja.

Varga Barnabásnak a Fradi-család minden tagja nevében mielőbbi teljes felépülést kívántak az oldalukon, mint írták:

Küzdeni mindig, feladni soha!

Magyar bajnok, gólkirály csatárnak nem csak a válogatottbeli csapattársak, hanem az Auszriában edzőtáborozó labdarúgócsapat tagjai is üzenték: 

Veled vagyunk, Barni!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.