Sport

Új vezérigazgató a Telekom Veszprém élén

Új vezérigazgató a Telekom Veszprém élén

2024. június 5., szerda
Új vezérigazgató a Telekom Veszprém élén

Távozik posztjáról a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója, dr. Csík Zoltán. Pozícióját a jövőben Dr. Bartha Csaba tölti be.


Dr. Csík Zoltán 2018. tavaszán került a Telekom Veszprém csapatának vezetői pozíciójába, az elmúlt szezonokban számos kiemelkedő eredmény született irányítása alatt. Most azonban új szakmai kihívások elé néz és távozik a csapat éléről.

A szakember vezetése alatt a Telekom Veszprém felnőtt férfi kézilabda csapata három magyar bajnoki aranyat szerzett meg, öt Magyar Kupa-győzelmet aratott és a legmagasabb nemzetközi versenysorozatban egészen az ezüstéremig menetelt. Sportdiplomáciai eredményként könyvelhető el, hogy a SEHA – Gazprom-liga alelnökévé választotta és vezetése alatt háromszor nyerte meg a sorozatot a csapat.

A Veszprém Handball Team Zrt. vezetését a mai naptól Dr. Bartha Csaba veszi át, akinek neve ismerősen csenghet sportolói körökben. Számos labdarúgócsapatnál dolgozott már, több alkalommal is becsatlakozott a Magyar Olimpiai Bizottság munkájába stratégiai felsővezetőként, és nem utolsó sorban 2016-2022 között a Győri ETO Kézilabda Club elnökeként a hazai bajnoki címek és kupasikerek mellett háromszor BL-győzelmet aratott együttesével. A fentiek mellett fontos sporttudományos munkát is végez: a Magyar Testnevelési és Sporttudományi Egyetem Sportági Intézetének igazgatója, egyetemi docense.

Örömmel mondtam igent a felkérésre, óriási megtiszteltetés számomra, hogy a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatójaként a csapattal nagy célokért küzdhetünk mind a hazai kupában és bajnokságban, mind pedig a nemzetközi porondon. A Bajnokok Ligájában nem titkolt célunk szintet lépni és a végső győzelemért harcolni – erre a klubot múltbéli eredményei kétségkívül régóta predesztinálják

 – nyilatkozta Dr. Bartha Csaba.

A sportág női szakágában szerzett közel hatéves tapasztalattal a háta mögött bizakodóan tekint a kihívások elé:

Köszönöm a tulajdonosok bizalmát, azért dolgozom majd, hogy a legjobb tudásom szerint megháláljam. A felnőtt csapat irányítása mellett természetesen az utánpótlásképzés koordinálásából is szeretném kivenni a részemet, biztos vagyok benne, hogy sikerül megtalálni a tökéletes egyensúlyt és összhangot a két terület között

– fogalmazott az újonnan kinevezett vezérigazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.