Sport

Szilágyi Benjámint beválasztották az év csapatába

Szilágyi Benjámint beválasztották az év csapatába

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 4., kedd
Szilágyi Benjámint beválasztották az év csapatába

Az M4 Sport tévé tette közzé, szerintük kik voltak idén a legjobbak.

Fotó: Sólya Eliza

 

Az M4 Sport tévé hétfői kézilabda magazinjában megválasztották a 2023-2024-es idény csapatát, amelybe bekerült az OTP Bank - Pick Szeged saját nevelésű játékosa, Szilágyi Benjámin.

Természetesen jóleső érzés volt arról értesülni, hogy bekerültem az idény álomcsapatába, ez nagy motivációt jelent számomra. Még az út elején járok, rengeteget kell dolgoznom, edzenem azért, hogy még jobb legyek. Van még hova fejlődni, fontos lesz, hogy még erősebbé váljak, hiszen a mostani idényben megtapasztalhattam a nemzetközi kézilabda légkörét is, ahol mindenki hihetetlen fizikummal rendelkezik. Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült valamelyik sorozatban megszerezni a győzelmet, éppen ezért szomorúan fejeződött be az idény, de ez már a múlt, most már csakis az új idényre tekintek előre. Most egy kicsit pihenek, de olyan nincs, hogy nem mozgok, mert ez az életem része. Még egyszer köszönöm a bizalmat, azt, hogy bekerültem az álomcsapatba, de nem értékelem túl, maradok a talajon 

– nyilatkozta a fiatal szélső.

A M4 Sport Év csapata: Bartucz (Tatabánya) – Szilágyi (OTP Bank - PICK Szeged), Remili (Veszprém), Lékai (FTC), Pechmalbec (Veszprém), Nagy B. (FTC), Varsandán (Gyöngyös). 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.