Sport

Számos magyar szurkoló meccse veszélyben a repülőjárat késése miatt

Számos magyar szurkoló meccse veszélyben a repülőjárat késése miatt

2024. június 15., szombat
Számos magyar szurkoló meccse veszélyben a repülőjárat késése miatt

A Wizz Air W62291 számú, Budapest–Dortmund járata szombaton előreláthatólag két órás késéssel indul Budapestről. A járaton utazik számos magyar szurkoló is, akik a leszállás helyétől nagyjából 100 kilométerre található Kölnbe tartanak, a délután 15 órakor kezdődő Magyarország–Svájc labdarúgó Eb-csoportmeccsre – hívta fel a figyelmet Twitter-oldalán Szabó Máté, a Sport TV munkatársa.


Rosszul járnak azok a szurkolók, akik a Wizz Air ma reggeli, 8.25-kor induló gépével igyekeznek kijutni a válogatott első csoportmeccsére. A fapados légitársaság járata eredetileg 10.20-kor ért volna Dortmundba – ehhez képest az elérhető információk szerint akkor még fel sem száll Budapestről a repülő. A Flightradar24 nevű légi információs portálon elérhető adatok szerint 10.25-re tették át a budapesti indulást.

A járat így a jelenlegi adatok szerint 12.25-re ér a dortmundi reptérre. Innen a stadion tömegközlekedéssel nagyjából két és fél óra alatt közelíthető meg, vagyis ha valakinek gyorsan is sikerül elhagyni a repteret, már akkor sem esélyes, hogy bejut kezdőrúgásra a stadionba. Közúton, személyautóval nagyjából másfél óra alatt teljesíthető a táv.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.