Sport

Svéd balátlövő szerződtetését jelentette be a Pick Szeged

Svéd balátlövő szerződtetését jelentette be a Pick Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 13., csütörtök
Svéd balátlövő szerződtetését jelentette be a Pick Szeged

Az OTP Bank - Pick Szeged 1 éves szerződést kötött a svéd William Bogojeviccsel. A 194 centiméter magas balátlövő a nyártól csatlakozik a kerethez.

 

Szeretném bejelenteni a következő szezon újabb gazolását, a svéd William Bogojevicset, akivel egyéves szerződést kötöttünk. A balátlövőt jól ismeri Michael Apelgren vezetőedző, hiszen éveken keresztül játszott nála a Sävehof együttesében. Egy remek fizikummal és komoly lövőerővel rendelkező játékossal sikerült megegyeznünk

 – nyilatkozta Kiss Bence cégvezető.

William Bogojevic Svédországban, Savedalenben  1997. július 7-én született. A Sävehof csapatában mutatkozott be a nemzetközi porondon, a 2019-2020-as BL-szezonban 48 gólt szerzett. A következő idényben a dán Silkeborg együttesébe igazolt, ahol négy idényt töltött el, szerepelt az Európa-ligában, az idei szezonban 51 gólt szerzett.

Nagyon izgatott vagyok, hogy ennek a hatalmas klubnak a tagja lehetek a következő szezonban és játékosként tovább fejlődhetek. Alig várom a kezdést, az első edzést, az első meccset. Bízom benne, hogy játékommal hozzá tudok járulni ahhoz, hogy sikeresek legyünk, nagy győzelmeket érjünk el. Tudom, hogy varázslatos a hangulat a PICK Arénában, így nagyon várom, hogy találkozhassak a szurkolókkal

-  nyilatkozta William Bogojevic. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.