Sport

Nego még külön, de már labdával edz

Nego még külön, de már labdával edz

2024. június 16., vasárnap
Nego még külön, de már labdával edz

A sérüléssel bajlódó Styles Callum és Nego Loic továbbra is külön készül a társaitól, de utóbbi immár labdás gyakorlatokat is végez a németországi Európa-bajnokságon szereplő magyar labdarúgó-válogatott dél-bajorországi bázisán.

Fotó: Czeglédi Zsolt

 

A vasárnapi tréningre többen - köztük a csapatkapitány Szoboszlai Dominik is - kerékpárral érkezett. Ahogy az a meccsek utáni napon lenni szokott, a sokat játszók könnyített, amolyan regenerációs munkát végeztek. A többiek viszont igencsak intenzív, gyors, rövidpasszos játékot gyakoroltak a foglalkozás nyilvános részében, de ebben sem Styles, sem Nego nem vett részt.

A múlt kedden, az írországi felkészülési mérkőzésen megsérült francia születésű szélső viszont már labdás gyakorlatokat is végrehajtott, ami egy lépés előre a felépülésében. A több mint egyórás edzés a tervezettnél valamivel tovább tartott.

A svájciaktól szombaton elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyarok szerdán a házigazda és a pénteki nyitányon Skóciát 5-1-re legyőző németekkel csapnak össze Stuttgartban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.