Sport

Megkapta a Bajnokok Ligája indulás jogát a Pick Szeged

Megkapta a Bajnokok Ligája indulás jogát a Pick Szeged

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 21., péntek
Megkapta a Bajnokok Ligája indulás jogát a Pick Szeged

Az EHF közzétette a csapatok listáját, amelyek a következő szezonban megküzdenek a legrangosabb nemzetközi kupasorozatban.

 

Megkapta a szabadkártyát, a 22. BL-szezonjára készülhet az OTP Bank - Pick Szeged.

Az alapból biztos volt, hogy a 8 bajnok és a német ezüstérmes már résztvevője a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája-szezonnak.

A dán Aalborg, a spanyol Barcelona, a francia PSG, a német Magdeburg és Füchse Berlin, a magyar Veszprém, a norvég Kolstad, a lengyel Plock és a portugál Sporting már a június 27-i a BL-csoportsorsolásra készülhetett.

Összesen 12 csapat adta be szabadkártya igényét: OTP Bank-PICK Szeged, Frederica (dán), Bidasoa (spanyol), Nantes (francia), Peliszter (észak-macedón), Elverum (norvég), Kielce (lengyel), Porto (portugál), Dinamo Bukarest (román), Kadetten Schaffhausen (svájci), Tatran Presov (szlovák).

Így fest a Bajnokok Ligája 2024/25-ös mezőnye:

Az OTP Bank - Pick Szeged mellett az Aalborg, a Barcleona, a Paris Saint-Germain, a Magdeburg, a Füchse Berlin, a Veszprém, a Kolstad, a Wisla Plock, a Sporting, a Nantes, a Kielce, a Zagreb, a Dinamo Bucuresti, a Eurofarm Pelister és a Fredericia szerepel majd.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.