Sport

Marad az SZTE-Szedeák csapatkapitánya

Marad az SZTE-Szedeák csapatkapitánya

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 14., péntek
Marad az SZTE-Szedeák csapatkapitánya

Újabb tavalyi kerettaggal sikerült megegyezni a folytatásról, csütörtökön ugyanis aláírta a következő szezonra szóló szerződését Balogh Szilárd - közölte az SZTE-Szedeák közösségi oldalán.

Fotó: SZTE-Szedeák

 

Klubunk saját nevelésű játékosával megállapodtunk a folytatásról, így az elmúlt szezonban a csapatkapitányi tisztséget is betöltő Balogh Szilárd a 2024-25-ös szezonban is bennünket erősít

- számolt be róla a szegedi kosárlabdaklub.

Balogh Szilárd a következőképpen reagált a hosszabbítás tényére:

Ez lesz az ötödik, teljes értékű szezonom a Szedeákban. Nagyon gyorsan telik az idő, rengeteg gyönyörű pillanatot éltünk meg együtt a srácokkal, gondolok itt az U20-as bajnoki címre, a felnőtt csapattal szerzett érmekre. Bízok benne, hogy jövőre is tudjuk folytatni ezt a szép sorozatot. Új kihívás volt a csapatkapitányi poszt az előző évben, jövőre is azon leszek, hogy minél többet dolgozzak, hiszen szeretnék nem csak a játékban, hanem emberként, csapatkapitányként is fejlődni, amennyiben erre megkapom a bizalmat a társaktól. Jó koncepció, ami a Szedeáknál már évek óta zajlik, fiatal, magyar játékosokat épít fel a klub, így ez számomra is egy remek lehetőség. Évek óta nagy energiákkal küzdünk és dolgozunk együtt, ennek mentén kell folytatnunk a következő évben is, és akkor bizakodhatunk, hogy egy újabb sikeres szezon áll előttünk.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.