Sport

Remek hangulatban készül a magyar válogatott Németországban (galéria)

Remek hangulatban készül a magyar válogatott Németországban (galéria)

2024. június 13., csütörtök
Remek hangulatban készül a magyar válogatott Németországban (galéria)

Nyilvános edzésen volt látható a magyar labdarúgó-válogatott.

Fotó: Illyés Tibor

 

A pénteken rajtoló Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott szerdán tartott nyilvános edzést a dél-bajorországi Weiler-Simmerbergben. A beszámolók szerint a helyiek szeretete és a magyarok rajongása miatt leginkább egy vidám falunaphoz volt hasonlítható az esemény. 

Közel 600 szerencsés nézhette végig a tréninget, a helyiek 450 jegyet kaptak, 150-et pedig a magyar szövetség osztott szét. A futballisták aláírásokat osztogattak, fényképeket készítettek a mintegy 100 méter hosszú szakaszon. A legnagyobb érdeklődés Szoboszlait övezte, aki türelemmel fogadta a lelkes rajongókat, és a kordon mindkét oldalán végigsétált, nehogy kimaradjon valaki.

A magyar válogatott szombaton a svájciak ellen Kölnben kezdi meg a szereplését a kontinensviadalon, majd Stuttgartban előbb június 19-én a házigazda németekkel, négy nappal később pedig a skótokkal találkozik a csoportkörben.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.