Sport

Hamarosan döntenek a Pick Szeged BL-indulásáról

Hamarosan döntenek a Pick Szeged BL-indulásáról

Tóth Norbert
Szerző: Tóth Norbert
2024. június 13., csütörtök
Hamarosan döntenek a Pick Szeged BL-indulásáról

Június 19-én döntenek a Bajnokok Ligája-szabadkártyáról. Kilenc csapat helye már biztos a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében.

 

Az OTP Bank - Pick Szeged beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra.

Az biztos, hogy a 8 bajnok és a német ezüstérmes már résztvevője a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája-szezonnak. A dán Aalborg, a spanyol Barcelona, a francia PSG, a német Magdeburg és Füchse Berlin, a magyar Veszprém, a norvég Kolstad, a lengyel Plock és a portugál Sporting már a június 27. a BL-csoportsorsolásra készülhet.

Összesen 12 csapat adta be szabadkártya igényét, köztük az OTP Bank-PICK Szeged is. Az EHF június 19-én dönt arról, melyik lesz az a hét csapat, amelyik csatlakozhat a mezőnyhöz.

Szabadkártyát igényelt csapatok: OTP Bank-PICK Szeged, Frederica (dán), Bidasoa (spanyol), Nantes (francia), Peliszter (észak-macedón), Elverum (norvég), Kielce (lengyel), Porto (portugál), Dinamo Bukarest (román), Kadetten Schaffhausen (svájci), Tatran Presov (szlovák).

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.