Sport

Edzésben a magyar válogatott a sorsdöntő németek elleni meccs előtt (+fotók)

Edzésben a magyar válogatott a sorsdöntő németek elleni meccs előtt (+fotók)

2024. június 18., kedd
Fotó: Illyés Tibor
Edzésben a magyar válogatott a sorsdöntő németek elleni meccs előtt (+fotók)

A magyar labdarúgó-válogatott szerdán 18 órától játszik a házigazda Németország ellen.

Fotó: Illyés Tibor

 

A szombati, nem túl jól sikerült Svájc elleni Eb-nyitómeccs után 3-4 nap állt rendelkezésre, hogy Marco Rossi rendezze a sorokat.

Azóta a sérüléssel bajlódó Styles Callum már a társakkal edzett és újra bevethető. 

Azonban Nego Loic és Balogh Botond nem vett részt a magyar labdarúgó-válogatott keddi edzésén, így vélhetően egyikük sem lesz bevethető szerdán a házigazda németek elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

A francia születésű Nego az éppen két héttel ezelőtti, írországi felkészülési meccsen elszenvedett sérülése után már labdás gyakorlatokat is végzett Németországban, ezúttal viszont egyáltalán nem futott ki az edzőpályára.

 

A polgármester és a falu lakói drukkolnak a magyar válogatottnak

A gyakorláson megjelent a 6500 lakosú Weiler-Simmerberg polgármestere, Tobias Paintner, aki elmondta, nagyon boldog, hogy az egyik Eb-résztvevő ezt a falut választotta bázisául és igyekeznek minden igényt kielégítő körülményt biztosítani a magyarok számára, hogy ezzel megmutassák a település vendégszeretetét és kiváló adottságait. 

Hozzátette, kifejezetten drukkol Marco Rossi szövetségi kapitány együttesének, hogy továbbjusson a csoportból, mert a falu lakóival együtt azt szeretnék, ha minél tovább maradna a magyar válogatott.

A játékosok érkezésükkor aláírták a falu emlékkönyvét, a magyar szövetség (MLSZ) képviseletében Vági Márton főtitkár vette át Weiler-Simmerberg ajándékát, egy kolompot, míg az MLSZ egy aláírásokkal díszített hivatalos Eb-labdát adott át a városvezetőnek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.